Privacy Statement

Privacy Statement DEFLIFE

DEFLIFE vindt privacy belangrijk en draagt er dan ook zorg voor dat de gegevens die wij van jou verwerken vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (hierna te noemen: ‘AVG‘) worden behandeld.

Wij, DEFLIFE B.V., zijn in de zin van de AVG ‘Verwerkingsverantwoordelijke’. Mocht je naar aanleiding van onze Privacy Statement en/of de AVG contact willen opnemen kan dat via info@deflife.com of +31(0)208943407

De onderliggende Privacy Statement van DEFLIFE is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op https://defenderrally.com/ en ten behoeve van de Defender-Only Rally op 19 mei 2019. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site en/of de Defender-Only Rally 2019 kunnen leiden tot wijzigingen in de Privacy Statement van Deflife B.V. Het is daarom raadzaam regelmatig de Privacy Statement van Deflife B.V. te raadplegen.

Bij het boeken van een equipe en/of deelname aan de Defender-Only Rally op 19 mei 2019 geeft u toestemming voor het al dan niet verwerken van de in deze Privacy Statement genoemde persoonsgegevens en gaat u akkoord met de inhoud van deze Privacy Statement. U heeft ten allen tijde het recht om uw toestemming in te trekken, om wat voor reden dan ook. DEFLIFE B.V. treft in dat geval direct passende maatregelen.

Welke persoonsgegevens verwerkt DEFLIFE B.V. voor het juist en zorgvuldig uitvoeren van uw boeking?

Deflife B.V. verwerkt persoonsgegevens van u, omdat  u gebruik wenst te maken van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Onderstaand een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– voor- en achternaam van de bestuurder, navigator en eventuele overige inzittenden (ook wel deelnemers genoemd). Deze voor- en achternamen zijn benodigd om een boeking voor de Defender-Only Rally in behandeling te kunnen nemen, juist te kunnen registreren en naar behoren uit te kunnen voeren. Tevens zijn deze gegevens benodigd voor het gepersonificeerde routeboek, registratie en aanmelding bij de aanvang van de Defender-Only Rally, het bijhouden van tijden van een equipe gedurende de Defender-Only Rally en puntentellingen.

– adresgegevens van een equipe en/of eventuele overige inzittenden (ook wel deelnemers genoemd) bij een een separate boeking. Deze gegevens zijn benodigd voor het uitvoeren van een correcte facturatie bij een boeking en dragen bij aan het voeren van een juiste (financiële) administratie. Dit geldt zowel voor ons als voor u.

– telefoonnummer. Het telefoonnummer van een boeking wordt verwerkt, voor het geval dat het noodzakelijk is om contact met u op te nemen voor overleg met betrekking tot een boeking voor de Defender-Only Rally. Ook kan het telefoonnummer worden gebruikt voor (noodzakelijk) overleg gedurende de dag dat de Defender-Only Rally plaatsvindt.

– E-mailadres. Het e-mail adres wordt verwerkt, zodat de bevestiging van de overeenkomst/boeking naar het juiste e-mailadres kan worden toegestuurd. Ook kan dit e-mailadres benodigd zijn voor eventuele andere communicatie ten behoeve van een boeking, zoals onduidelijkheden, vragen, offertes, facturen, wijzigingen en belangrijke informatie voor een juiste uitvoering van de Defender-Only Rally.

– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt in correspondentie en telefonisch. Deze gegevens kunnen noodzakelijk zijn voor een juiste uitvoering van uw boeking en/of de Defender-Only Rally.

– Het merk en de typering van het autovoertuig van de deelnemer die zich heeft ingeschreven voor de Defender TourRally. Deze gegevens zijn benodigd voor het juist opmaken van de Deelnemers lijst, ter verificatie of u kunt deelnemer aan de Defender-Only Rally en bij het opstellen van het gepersonificeerde routeboek.

– het kenteken van het autovoertuig van de deelnemer die zich heeft ingeschreven voor de Defender TourRally. Het kenteken van het autovoertuig is benodigd om een boeking voor de Defender-Only Rally in behandeling te kunnen nemen, juist te kunnen registreren en naar behoren uit te kunnen voeren. Tevens zijn deze gegevens benodigd voor het gepersonificeerde routeboek, registratie en aanmelding bij de aanvang van de Defender-Only Rally, het bijhouden van tijden van een equipe gedurende de Defender-Only Rally en puntentellingen.

– Gegevens over uw activiteiten op www.defenderrally.com. Deze gegevens gebruikt DEFLIFE B.V. voor het analyseren van statistieken en het optimaliseren van de website.

– IP-adres. Het IP-adres is noodzakelijk en wordt slechts gebruikt voor de juiste afhandeling van een boeking (ticket software) en het doorlopen van het betreffende betalingssysteem.

-Allergie- en of dieetwensen. Deze gegevens zijn benodigd om te kunnen voorkomen dat u en/of overige deelnemers, voor zover sprake is van allergie- en/of dieetwensen, niet iets verkeerds eet of drinkt en daarmee de gezondheid in gevaar wordt gebracht of dat u en/of overige deelnemers producten eet of drink die men wenst(e) te vermijden om wat voor reden dan ook. Deze gegevens worden slechts gebruikt te voorbereiding op en gedurende de Defender-Only Rally. Deze gegevens worden noodzakelijkerwijs verstrekt aan derde cateringsbedrijfen, waarmee DEFLIFE B.V. een samenwerking is aangegaan voor de uitvoering van de Defender-Only Rally op 19 mei 2019. Deze gegevens worden door alle partijen zo snel mogelijk verwijderd na 19 mei 2019 en worden dan ook niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk is.

– Bedrijfsnaam. De bedrijfsnaam is benodigd voor het voeren van een juiste (financïele) administratie. Dat geldt zowel voor ons als voor u.

DEFLIFE B.V. verwerkt bovengenoemde, met uitzondering van de Allergie- en/of dieetwensen, in ons boekingsysteem (ook wel ticketsysteem genoemd), dit is een systeem in beheer van een derde, waarmee DEFLIFE B.V. een Verwerkingsovereenkomst (in de zin van de AVG) heeft gesloten. De bovengenoemde gegevens, met uitzondering van de Allergie- en/of dieetwensen, bewaren wij niet langer dan noodzakelijk, maar ten hoogste de wettelijke bewaartermijn ten aanzien van de boekhouding en/of overige financiële administratie. Voor de overige gegevens geldt een betaaltermijn van ten hoogste één jaar na afloop event/reservering.

Verwerking van bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van personen onder de 16 jaar

Www.defenderrally.com en/of dienst van DEFLIFE hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Deflife B.V. raadt ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat Deflife B.V. zonder die toestemming persoonlijke gegevens heeft verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@deflife.com, dan zal Deflife B.V. deze informatie ogenblikkelijk verwijderen en DEFLIFE B.V. neemt direct de benodigde en passende maatregelen.

Gegevens delen met derden

Deflife B.V. verstrekt nooit gegevens aan derden, tenzij het volledige geanonimiseerde gegevens betreft. In andere gevallen slechts indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst met u en indien wij een verwerkingsovereenkomst met de desbetreffende derde hebben. DEFLIFE B.V. kan op grond van geldende wetgeving of een uitspraak van een rechterlijke instantie worden verplicht tot het verstrekken van gegevens.

 

In kaart brengen websitebezoek

DEFLIFE B.V. gebruikt alleen technische cookies, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kan DEFLIFE B.V. hiermee zijn website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

DEFLIFE B.V. maakt bovendien gebruik van Google Analytics, hetgeen cookies gebruikt. DEFLIFE B.V. heeft een bewerkersovereenkomst gesloten met Google. Hierbij hebben wij gekozen om het laatste octet van uw IP-adres te maskeren en het delen van gegevens uitgeschakeld. DEFLIFE B.V. maakt geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analyticscookies.

DEFLIFE B.V. gebruikt voor het correct functioneren van www.defenderrally.com gebruik van zogenaamde ‘software plugins’ die gebruik kunnen maken van Cookies. Op deze cookies heeft DEFLIFE B.V. geen invloed. Waartoe deze cookies dienen, kunt u lezen in de ‘Privacy Policy’ en/of ‘Privacy Statement’ van de desbetreffende dienst. DEFLIFE B.V. raadt u aan om deze Privacy Policies en/of Statements regelmatig te raadplagen.

www.defenderrally.com maakt gebruikt van de volgende ‘software plugins’:

  • Akismet Anti-Spam
  • ARVE Advanced Responsive Video Embedder
  • bbPress
  • BuddyPress
  • Admin Bar Disabler
  • Cherry Data Importer
  • Cherry Live Demo Mods Switcher
  • Cherry Plugin Wizard
  • Cherry Projects
  • Cherry Sidebars
  • Contact Form 7
  • e-Boekhouden.nl
  • FooBox Image Lightbox
  • FooGallery
  • GTranslate
  • Jetimpex Dashboard
  • Moto Tools Integration
  • Power Builder Integrator
  • Power Builder UPD
  • WPForms Lite
  • WooCommerce
Social Media Cookies

DEFLIFE B.V. maakt gebruik van ‘Social Media’ knoppen op de website, zodat u eenvoudig content te kunt delen op Twitter, Facebook, Pinterest en/of Instagram. Daarnaast maakt DEFLIFE B.V. gebruik van Social Media knoppen om u direct door te kunnen sturen naar de Social Media pagina’s van DEFLIFE B.V., zoals Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. De Social Media knoppen maken gebruik van cookies. Op deze cookies heeft DEFLIFE B.V. geen invloed. Waartoe de Social Media cookies en persoonlijke gegevens dienen, kunt u lezen in de ‘Privacy Policy’ en/of ‘Privacy Statement’ van de desbetreffende Social Media dienst. DEFLIFE B.V. raadt u aan om deze Privacy Policies en/of Statements regelmatig te raadplagen. Indien u eenmaal bent ingelogd op uw desbetreffende Social Media account, dan wordt dit bijvoorbeeld onthouden door de cookies. Hierdoor hoeft u niet elke keer opnieuw in te loggen, indien u de website van DEFLIFE B.V. bezoekt en gebruik wilt maken van ‘Social Media’ knoppen.

Embedded cookies

DEFLIFE B.V. maakt gebruik van Embedded content, zoals YouTube en Vimeo. Deze content wordt op andere websites gehost en derhalve niet vanuit websites of andere diensten van Deflife B.V. Deze andere websites maken eveneens gebruik van cookies. Op deze cookies heeft DEFLIFE B.V. geen invloed. Waartoe de Embedded cookies en persoonlijke gegevens dienen, kunt u lezen in de ‘Privacy Policy’ en/of ‘Privacy Statement’ van de desbetreffende Embedded dienst, zoals YouTube en Vimeo. DEFLIFE B.V. raadt u aan om deze Privacy Policies en/of Statements regelmatig te raadplagen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen en waar u recht op heeft

U heeft op grond van de AVG recht op:

  • Inzage van uw verwerkte persoonsgegevens.
  • Rectificatie en aanvulling van uw verwerkte persoonsgegevens.
  • Het recht op vergetelheid.
  • Dataportabiliteit.
  • Beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens.
  • Rechten met betrekking tot geautomatiseerde besluitvorming en profilering.
  • Recht van bezwaar.
  • Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/).

Voor verdere toelichting op voornoemde rechten verwijzen wij naar de verordening 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016, de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Mocht u naar aanleiding van deze Privacy Statement vragen hebben, onduidelijkheden zijn of indien u van uw bovengenoemde rechten gebruik wenst te maken, dan kunt u contact met ons opnemen via info@deflife.com of +31(0)208943407.

Wijzingen /uitschrijven communicatie

Iedere e-mail met nieuwsbrieven, die door Deflife B.V. worden verstrekt, bevatten de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen en/of om u af te melden.

Beveiliging en maatregelen

Deflife B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@deflife.com.

Welke maatregelen neemt DEFLIFE B.V. om te zorgen dat uw gegevens vertrouwelijk en veilig verwerkt worden?

– De medewerkers van DEFLIFE B.V. hebben enkel toegang tot uw gegevens, middels een gebruikersnaam en wachtwoord.

– Ons e-mail programma is enkel toegankelijk met met een wachtwoord en gebruikersnaam.

– Enkel management met het hoogste toegangsniveau, hebben toegang tot een volledig overzicht van uw verwerkte persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden slechts aan medewerkers verstrekt, indien dit wordt vereist door een juiste uitvoering van de overeenkomst met u. Bovendien betreft dit enkel de gegevens die daarvoor benodigd zijn.

– Met alle partners waarmee DEFLIFE B.V. samenwerkt en die onze en/of uw gegevens verwerken, hebben wij een Verwerkersovereenkomst. Deze overeenkomste leggen de afspraken -aangaande de AVG- vast tussen de Verwekersverantwoordelijk (DEFLIFE B.V.) en de Verwerker (externe partij).